dissabte, 27 de setembre del 2008

Castell de Montesquiu

El passat 14 de setembre es va celebrar la XX edició de la cursa del Castell de Montesquiu, una cursa de 12km. i 400m. de desnivell + que amb el temps s'ha convertit en un punt de referència per molts atletes d'arreu que cada any participen per competir contre ells mateixos per superar el temps de l'any anterior ja que el recorregut sempre es el mateix, enguany i varen participar varis corredors de Diedre, Raul Rota 49'50'', Àngel Farras 51'16'', Marc Erra 58'26'', Lluís López 1h04'35''i Pere López 1h05'21'. La cursa va ser guanyada pel corredor del F. C. Barcelona amb un temps de 38'49', cal destacar el recorregut poc tècnic i planer que afavoreix a corredors mes ràpids que provenen de l'asfalt...

TRANSALPINE-RUN

Els corredors de l’Ass. Esp. Diedre, Esteve Canal i Jordi Martín han quedat 4ts a la general i 2ns en màsters, a la IV edició de la Gore-Tex Transalpine-Run, una prova que es considerada de les més dures per etapes i per equips, i que va ser disputada entre el 30 d’agost i el 6 de setembre.
La Gore-Tex Transalpine- Run, travessa els Alps d’Alemanya a Itàlia, sortint de Ruhpolding i arriban a Sexten (Dolomites), amb un recorregut total de 298 km i uns desnivells acumulats de 31.173 m (15.910 m de pujada i 15.263 m de baixada). Enguany han participat més de 200 equips.
Els corredors de Diedre, que participaven per primera vegada a la cursa, van fer les primeres etapes molt cautelosos, ja que no sabien com respondrien les seves forces en una competició tant continuada i desconeixien per complert el recorregut, al contrari de molts dels seus rivals, que no era el primer cop que hi participaven.
No obstant, a la primera etapa de 37 km, ja van finalitzar en 5a posició de veterans i 7a de la general. I a la segona etapa, la més llarga amb 48 km, van finalitzar 4ts en la seva categoria, el que els va permetre guanyar un lloc a la general, quedant sisens.A la tercera etapa, de 28 km, i ja en més confiança, van aconseguir el primer podi en la seva categoria (tercers) mentre mantenien el sisè lloc de la general. A la quarta etapa (46 km), malgrat no aconseguir podi com el dia anterior, van enfilar-se fins el segon lloc de la general de la categoria màster i el quart de l’absoluta.Passat l’equador de la prova, a la cinquena etapa (37 km), van tornar a aconseguir podi a la seva categoria, aquest cop segons i van mantenir idèntica posició a la general de màsters, mentre que a l’absoluta perdien un lloc. La sisena etapa, no va ser gaire favorable als interessos d’en Jordi i l’Esteve. Varen finalitzar sisens, el que els va fer baixar fins a la tercera posició en màsters, però van poder mantenir la cinquena posició de la general.A la recta final de la competició, els corredors de Diedre ho van bordar. A la setena etapa de 42 km, van finalitzar en segon lloc de la general i primers màsters, el que els feia puja altre cop a la segona plaça de la seva categoria i a la quarta de la general. I en la darrera etapa de 34 km van repetir el mateix resultat del dia anterior, però no van poder guanyar cap posició més a les classificacions generals.

Marxa dels Tres Pics

Aquest dissabte dia 30 a les 18h es donava els tret de sortida de la 2ª edició de la Cursa dels Tres Pics puntuable per l'Open Català de curses de muntanya. Entre els mes de 200 participants hi havia en Sergi Cebrian, Edu Alboquers i Jordi Monteagudo de l'Ass. Esp. Diedre. La cursa va ser guanyada per Daniel Cazalla (1:27:25)que va mantenir un duel força interessant amb l'Albert Comelles que va acabar a la segona posició. Pel que fa en Sergi va fer una cursa molt intel·ligent, anant de menys a mes i acabant en una molt bona 12ª posició (1:35:00). Pel que fa a l'Edu, també va fer una cursa molt bona acabant a la 33ª posició (1:47:00) i en Jordi que va acabar a la 124 amb un temps de 2:17:30.
Ara ja tots els corredors estem concentrats per anar a la segona classica a l'Olla de Núria que tindrà lloc el dia 14 de setembre.

dimarts, 2 de setembre del 2008

Transalpine-Run

Aquets dies en Jordi Martin i l'Esteve Canal, participen a la IV - Transalpine-Run una cursa per etapes i equips de 2 corredors amb unes distancies de 300km. i 14.000m. de desnivell que creua els Alps d'Austria fins a Italia. A dia d'avui ja s'han disputat tres etapes i els dos corredors de Diedre van a la 4ª possiciò de la general entre mes de 230 equips. En Jordi em comentava que les etapes son molt dures, pro ells estan molt sencers ja que estan anant a un ritme molt canservador per arribar els ultims dies amb plena forma per poder disputar si es possible les places de podi.