C/. Massamsó, 25 08180-MOIÀ tel. 938209284 http://www.diedre.cat/ cmdguilleries@gmail.com

diumenge, 21 de desembre del 2008

CURSA DE MUNTANYA DE LA VALL DEL CONGOST


http://www.cursavalldelcongost.com/



Aprofitant la privilegiada situació dels municipis d’Aiguafreda, el Figaró, Sant Martí de Centelles i Tagamanent enmig de la vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l’altre, ja dins el Parc Natural del Montseny, us proposem novament un recorregut pels corriols i camins d’aquests indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l’asfalt i els cotxes habituals en moltes proves.


O sigui, que si no et fa por corre amb neu, amb fang, travessar rius, anar per corriols amb bardisses, etc..., ja saps on has de venir a corre. A més a més, amb l’esforç que requereix Superar els 1.300 metres de desnivell positiu a la mitja marató i 2.700 de desnivell positiu a la marató, entre les comarques d’Osona i el Vallès oriental. (Distància homologada pel Grup d’Atletes del Congost, G.A.C)


Dades Bàsiques

DATA: 22 de març de 2009.


SORTIDA: A les 7:30 (Marató) i a les 8:00 (Mitja Marató) hores del matí (Sortida conjunta d'homes i dones).


LLOC: Pavelló de Can Plantada d’Aiguafreda (Barcelona).


PREUS: 30€ la Marató i 15€ la Mitja.


INSCRIPCIONS: Anticipades per Internet. Es reserva el dret d’acceptar-ne el mateix dia de la cursa amb un increment de 10€ en cada cursa.


RECOLLIDA DE PITRALLS I XIPS: A partir d'una hora abans de la sortida i al mateix lloc.


CLASSIFICACIÓ: La classificació es publicarà a Internet i a El 9 NOU, edició del Vallès, el dilluns 23 de març.


PEL·LÍCULA DE LA CURSA:El dissabte dia 22 a les set de la tarda es passarà la pel•lícula de la Xll cursa de la Vall del congost a la sala de la Creu roja d’Aiguafreda ( Plaça de la Rectoria, S/N )

ZEGAMA-AIZKORRI



PERÍODE de PREINSCRIPCIÓ.

El Període de preinscripció per a la VIII ZEGAMA-AIZKORRI MENDI MARATOIA s'obrirà el 19 de Gener de 2009 i es tanca el 30 de gener de 2009.Podrán inscriure's tots aquells atletes, federats que desitgin competir en la Prova, sempre que compleixin amb els requeriments establerts en la mateixa. Per a l'edició 2009, l'Organització ha establert un límit de 400 participants, igual com en l'edició anterior. Del còmput total de 400 participants l'Organització es reservarà 100 dorsals per cobrir tots els compromisos que comporta aquesta prova. L'organització reservarà unes altres 125 places per possibilitar la participació de tots aquells atletes que hagin competit en les sis edicions anteriors i vulguin també fer-ho en aquesta 7a edició, així com garantir la participació dels atletes que van registrar els millors temps de les dues últimes edicions [2007 i 2008].

Les restants 175 places, fins a cobrir el màxim de 400 participants, s'esquivaransortejaran entre tots aquells corredors i corredores que s'hagin preinscrit en el termini establert, excloent del sorteig els qui hagin obtingut plaça pels supòsits contemplatsprevistos en els dos paràgrafs anteriors.

FORMA DE PREINSCRIURE'S.

L'única forma de preinscriure's serà omplint el formulari de preinscripció de la pagina web. http://www.zegama-aizkorri.com/ no s'admetran preinscripcions per telèfon ni per email.

SORTEIG.

El sorteig, que serà públic, es realitzarà a l'Ajuntament de Zegama el dia 20 de febrer de 2009 a les 18:00 hores. El llistat dels afavorits que inclourà el resultat del sorteig així com el nom dels corredors que disposaran de dorsal per bons temps de les dues últimes edicions i participació en totes les edicions serà posat a la pàgina web l'endemà del sorteig, és a dir el dia 21 de Febrer de 2009

Més informació: http://www.zegama-aizkorri.com/Castellano/Zegama.htm