dissabte, 28 de febrer del 2009

ENTRENO + CALÇOTADA

FOTOS TROBADA
VIDEO

El passat dia 15 de febrer, varem fer la primera trobada de la temporada a St. Julià de Vilatorta. A les 9:15 del mati i després d'esperar 10' a l'Edu (sempre arriba tard...jejejeje) 16 corredors, sortim del pavelló d'esports en direcció cap a can Barretina, St. Llorenç, La Verneda, Carena dels Munts, Salt de la Minyona (on en Sergi i la Sandra ens varen muntar un avituallament que ens va anar de conya), Racó den Costa, La Mina, St. Llorenç i Sant Julià. En total unes 2h 30' i 1000mts de desnivell+ a un ritmillo suau, molta gresca i un paisatge molt espectacular que ens va fer disfrutar de valent.

Un cop nets i arreglats, anem cap una casa que em llogat per fer un bon dinar, aquí ens trobem amb les parelles i la cantera de futurs corredors de Diedre que de ben segur que d'aqui a quatre dies ens passaran la ma per la cara. Per començar una aperitiu salat, seguit una fantàstica calçotada i botifarra a la brasa. En total ens varem fotre uns 400 calçots i moltes botifarres, per compensar el desgast de la sortideta del mati.

Ens veiem a la propera quedada, que segur que serà millor...

Salut i muntanya

dimecres, 11 de febrer del 2009

Cursa de Sant Pau

Xevi Guinovart , de l’Ass.Esp.Diedre i Maria Montanyans s’adjudiquen amb solvència la 42ena edició de la Cursa de Sant Pau .

Matinal freda i ventada a Sant Pere de Ribes per la disputa de la 42ena edició de la Cursa de Sant Pau . Uns 200 participants , entre marxadors i corredors es van donar cita a les 10h del mati a la Plaça Marcer per competir en aquesta ja clàssica prova atlética de la nostra comarca .
A les 10h en punt es va donar el tret de sortida , i ja de bon començament , a la pujada al Castell i la zona del bosquet , es va destacar clarament el grup de favorits . Tot i el fred vent de cara que patien els atletes , Gerard Gil va comandar la proba durant els primers 5 quilòmetres , tot just fins on comença la zona més tècnica i dura de la cursa , on van passar al capdavant en Javi Sanchez i Xevi Guinovart . Poc a poc , i en la dura pujada fins el cim del Montgròs , els dos corredors vilanovins van anar obrin diferències amb els seus rivals , mantenint un aferrissat frec a frec . Pel cim passava primer en Xevi Guinovart , seguit a pocs segons per l’atleta de UEC Anoia . Aquestes diferències es van mantindre fins l’inici de la baixada tècnica , on Guinovart , més destre en aquest tipus de terreny , va aprofitar per obrir poc a poc forat , arribant de nou als carrers de Sant Pere de Ribes amb un temps de 53 minuts . Amb aquesta victòria , Guinovart , de l’Ass. Esp. Diedre , es converteix en el corredor que més cops a guanyat la proba , fent-ho aquest 2009 per sisena vegada consecutiva . Segon fou Javi Sanchez , a poc més d’un minut del guanyador , proclamant-se també guanyador en categoria veterans . En categoria de més de 50 anys el guanyador va ser Julio Merino , del Bike Club Ribes , amb un temps de 59’ . El primer ribetà va ser Jordi Martínez , sisè de la general amb 5 minuts més que el guanyador . En categoria femenina la guanyadora va ser la corredora sitgetana Maria Montanyans , seguida per la local Raquel Garcia .