dissabte, 27 de setembre del 2008

TRANSALPINE-RUN

Els corredors de l’Ass. Esp. Diedre, Esteve Canal i Jordi Martín han quedat 4ts a la general i 2ns en màsters, a la IV edició de la Gore-Tex Transalpine-Run, una prova que es considerada de les més dures per etapes i per equips, i que va ser disputada entre el 30 d’agost i el 6 de setembre.
La Gore-Tex Transalpine- Run, travessa els Alps d’Alemanya a Itàlia, sortint de Ruhpolding i arriban a Sexten (Dolomites), amb un recorregut total de 298 km i uns desnivells acumulats de 31.173 m (15.910 m de pujada i 15.263 m de baixada). Enguany han participat més de 200 equips.
Els corredors de Diedre, que participaven per primera vegada a la cursa, van fer les primeres etapes molt cautelosos, ja que no sabien com respondrien les seves forces en una competició tant continuada i desconeixien per complert el recorregut, al contrari de molts dels seus rivals, que no era el primer cop que hi participaven.
No obstant, a la primera etapa de 37 km, ja van finalitzar en 5a posició de veterans i 7a de la general. I a la segona etapa, la més llarga amb 48 km, van finalitzar 4ts en la seva categoria, el que els va permetre guanyar un lloc a la general, quedant sisens.A la tercera etapa, de 28 km, i ja en més confiança, van aconseguir el primer podi en la seva categoria (tercers) mentre mantenien el sisè lloc de la general. A la quarta etapa (46 km), malgrat no aconseguir podi com el dia anterior, van enfilar-se fins el segon lloc de la general de la categoria màster i el quart de l’absoluta.Passat l’equador de la prova, a la cinquena etapa (37 km), van tornar a aconseguir podi a la seva categoria, aquest cop segons i van mantenir idèntica posició a la general de màsters, mentre que a l’absoluta perdien un lloc. La sisena etapa, no va ser gaire favorable als interessos d’en Jordi i l’Esteve. Varen finalitzar sisens, el que els va fer baixar fins a la tercera posició en màsters, però van poder mantenir la cinquena posició de la general.A la recta final de la competició, els corredors de Diedre ho van bordar. A la setena etapa de 42 km, van finalitzar en segon lloc de la general i primers màsters, el que els feia puja altre cop a la segona plaça de la seva categoria i a la quarta de la general. I en la darrera etapa de 34 km van repetir el mateix resultat del dia anterior, però no van poder guanyar cap posició més a les classificacions generals.