divendres, 31 d’octubre del 2008

Sant Llorenç Savall

Mira les fotos

Disputada la 14a Marató de Muntanya de Catalunya de Sant Llorenç Savall
El passat diumenge 26 d’octubre es va disputar la Marató de Muntanya de Sant Llorenç Savall (1ª Marató de Muntanya de Catalunya), una prova puntuable per al Circuit Català de Curses de Muntanya, on els mes de 600 participats van poder gaudir de tres magnífics recorreguts, Marató, Mitja i Cursa de Sant Jaume (10Km.).

Aquest any degut als grans canvis al recorregut, la marató ha tingut una gran acceptació per part dels corredors, fins i tot alguns han hagut de conformar-se amb córrer la mitja per haver-se arribat al nombre màxim d’inscrits. La cursa d’enguany passava per part del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, arribant al seu punt més alt, la Mola.
Degut a l’augment de desnivell i dificultat del recorregut aquest any la sortida va ser molt d’hora al matí. Les nou dones participants van sortir a les 7.15h, just quan es feia de dia, i els homes a les 7.30h (7:35h per l’Àngel i en Marc). Posteriorment va sortir la mitja marató, la cursa de Sant Jaume i el Canicross, a les 9h , 9.15h i 9.30h respectivament.

La marató va estar dominada de principi a fi per en Xavi Espiña que amb un temps de 3:36 va guanyar la cursa per davant del madrileny Aurelio Olivar i Esteban Ramírez, pel que fa als corredors de Diedre, cal destacar el meritori 12e. lloc de Sergi Cebrian amb un temps de 4:18 a només 4’ del 8e. classificat en la seva primera Marató de Muntanya, amb un temps de 5:09’ va entrar en Marc Erra i seguidament l’Àngel Farras amb 5:16. Cal destacar l’abandonament d’en Pere Aurell al km. 25 quan anava en 6ª possició degut al cansament acumulat per el gran nombre de curses dels últims dies, això si, guanyant els XM Duatlons series.

Ala Mitja Marató i va participar l'Eduard Alboquers que amb un temps de 1:59 va acabar a la 27ª posició, la cursa va ser guanyada pel Marroqui Abdeslam El Quahabi amb un temps de 1:38.

I per fi la Cursa de 10km. on i va participar en Pablo Navarro que contra tot pronostic es va endur la victorià amb un temps rapidissim de 37'22'' amb un duel de tu a tu fins l'ultim quilometre amb en Jordi Torres q va acabar segon a nomes 29'' d'en Pablo