C/. Massamsó, 25 08180-MOIÀ tel. 938209284 http://www.diedre.cat/ cmdguilleries@gmail.com

divendres, 19 de juny del 2009

ESCALANT PER CATALUNYA

Aquí teniu un parell de piades d'en Jordi Nonell, soci de l'Ass. Esp. Diedre i una barreja d'escalador-corredor, que aprofita qualsevol moment per escalar o fer el que sigui a la muntanya...


Aquí tothom de Diedre que si córrer cap aquí, córrer cap allà... una cursa.. un altre...però es que em sona que el ninot del logo de Diedre és un escalador... no és així Marc?

Doncs aquí deixo una piada per a qui li interessi:
Ahir a la tarda vaig estar a Montserrat, al sector d'Agulles, amb un company vam fer la via Normal de la Portella Superior. L'inici supera la mítica vauma que es va superar per primera vegada amb la clàssica tècnica del tronc. Actualment es fa amb artificial i hi trobarem pitons artesanals, un espit i un pont de roca (en mal estat). Porteu aliens per reforçar i una xapa recuperable pel primer pas. Després ja es fa amb algun friend mitjà.Descens en ràpel directe al coll de la Portella (45mts). Via clàssica clàssica.
Dilluns a la tarda també vam fer la via Reserva, al Pic del Martell (120mts, V+). Via ràpida amb grau obligat de V+, cal dir algun alien perquè hi ha aire entre assegurances, roca bonissima amb algun tram polit. Equipada amb parabols.

I ja per ultim el cap de setmana anterior vam fer la Via Jaume Casselles, al Tossal de la Feixa, Oliana. Curiosa via on es combina un tram de conglomerat (compte alguna pedra suelta!) amb un segon tram de calcari bonissim! Compte al 5è llarg, fàcil liarla!Reunions equipades amb espits, i algun altre repartit pels llargs. Cal anar ben sortit de material, joc de friends mitjans, aliens i tascons. (haureu d'equipar força) Via bona en terreny d'aventura! 350mts, V+ obligat (ben assegurats els passatges clau)

ale, ja us he atabalat prou! properament més!
Jordi Nonell