C/. Massamsó, 25 08180-MOIÀ tel. 938209284 http://www.diedre.cat/ cmdguilleries@gmail.com

dissabte, 13 de juny del 2009

Marató de La Forestal

FOTOS DE LA CURSA


Ja fa temps que es va celebrar... concretament el dia 17 de maig, però la feina es la feina.


Amb una magnifica participació(mes de 120 corredors) a les 8 del mati es va donar la sortida, el dia era fantàstic igual que l'ambient de cursa, el recorregut tenia 42 km. i 2000m. de desnivell+, els primers 30km. tots de pujada, seguien el següent recorregut: Savarneda, L’Obaga, La Font d’Arminyana, El Port del Cantó, Prat de Muntaner, Comes de Rubió, La Basseta i El Pic de L’Orri, els últims 12km. eren tots cara avall per desfer els 2000m. fins a Sort.


Els resultats, per nosaltres , immillorables ja que varem ocupar les tres primeres posicions amb en Xevi Guinovart i en Jordi Martin que varen controlar la cursa des dels primers kilòmetres i en Manel Amor que cada km. que passava mes s'acostava al capdavant de la cursa, la quarta posició va ser per en Javi Delgado que cop mes i gràcies a la seva reguralitat (Molt important per seguir una Lliga) es perfila com el principal favorit per guanyar la primera Lliga Catalana de Curses de Muntanya.


Cal destacar els bons resultats de l'Edu Solà (9e.), Albert Lapeira (11e.), Mia Carol (15e.) i David Ferrandez (30e.)


Pel que fa a la class. de la Lliga Catalana, en Javi Delgado es el primer classificat, seguit de prop d'en Manel Amor a la segona posició i en Marc Caros a la tercera... Amb la categoria femenina, l'Anna Macià, lidera el campionat a només 5 punt de la Carol Blanco.