dimecres, 20 de maig del 2009

CURSA D’ALTA MUNTANYA DE BERGA

Fotos cursa
Video cursa

Amb una lleugera pluja i la fresca que comportava, es va enfilar les escales que porten al Santuari de Queralt, que va servir per estirar el grup de corredors, en bona part pel fort ritme que va imposar el corredor Robert Sancho.

El dia es va anar aclarint, però la xafogor va anar augmentant i amb aquest panorama es va enfilar amb pujada més suau, el Coll d’Oreller i d’aquí i fins l’inici de la pujada al Rasos de Dalt, alguns trams de baixades, per poder “descansar” les cames. En aquesta pujada en Robert Sancho i en Josep Cuadrat (que compartien el cap de la cursa), van anar afluixant el ritme, fins que van ser superats per en Dani Ballesteros (Ass. Esp. Diedre), en Lluís Corbera i en Xavi Espinya, que per aquest ordre van passar pel cim dels Rasos de d’Alt, punt més alt de la cursa i amb força neu.

El tram de descens i posterior pujada als Rasos de Baix, va fer perdre pistonada a en Lluís Corbera, mentre i va ser superat per en Josep Cuadrado. La baixa dels Rasos va ser força tècnica, on forces voluntaris cuidaven que ningú prengués mal.En el tram de baixada, en Xavi Espinya, ha arravatat el primer lloc a en Dani Ballesteros i ja no l’ha deixat fins el final. El podi l’ha completat en Josep Cuadrado. Dani Ballesteros amb aquest segon lloc i el també segon lloc a la cursa de Sant Amand, passa a liderar la Copa CatalanaEn noies, bona part de la cursa ha estat dominada per la Lourdes Aymerich, que va ser superarda per la Neus Parcerisas a la baixada que va guanyar la cursa. Ara la Lourdes despres dels dos segons llocs aconseguits a Ripio i Berga, passa a encapçalar la Copa Catalana.

Cal destacar la 5ª. Posició d’en Marc Caros, que despres de tenir un mal dia a la Cursa de Ripoll va acabar molt satisfet pel resultat aconseguit, en Manel Amor va arribar a la 9ª. I en Verde a la 20ª...