Duatló de Llinars del Valles

6 km corrent

15.5 km bici btt

3.5 km corrent

D'un ntotal de 117 participants que varem pendre la sortida en un recorregut corrent molt planer on els atletes acostumats al pla es van col.locar als primers llocs.

El segon troç amb la bici aqui es hon va canviar. En un recorregut de camins amples de pujada i trialeres de vaixada en gerard va començar a atrapar els 8 corredors que tenia davant. Un cop passats aquests 6 corredors en els primers km del circuit de vici ja es va quedar en aquesta posició (3ª). En arrivar a la trancició de corre amb un minutillo de ventatge suficient per corre uns 3.5 km sobre asfalt matadors i durissims pel circuit urbà de llinars.