C/. Massamsó, 25 08180-MOIÀ tel. 938209284 http://www.diedre.cat/ cmdguilleries@gmail.com

divendres, 8 de maig del 2009

Arratzu-Urdaibai

FOTOS CURSA

El passat disabte dia 2 de maig es va celebrar la primera edició de la Arratzu-Urdaibai Mendi Lasterketa que amb 30km i 2.000m. de desnivell + era la cursa que encetava la Euskal Copa.


A la cursa i varen participar un total de 300 participants, molta gent per ser la primera edició i molt bon ambient de public durant tot el recorregut. Sis de nosaltres, Dolors Serral, Jessed Hernàndez, Xavier Valldeoriola, Joan Domenech, Eduard Alboquers i Marc Erra varem participar a la cursa animats per tot moment per l'Anna, Imma i Núria que varen fer un seguiment molt bo durant tot el recorregut.


Pel que fa a resultats, cal destacar la desena posició de la Dolors i la vuitena d'en Xavier que varen fer una cursa molt intel·ligent anant de menys a mes i guanyant posicions als quilometres finals, no va tenir tanta sort en Jessed ja que al kilòmetre 18 anant tercer va intentar recuperar posicions i es va perdre per el recorregut. En Joan va acabar a la posició 49, l'Edu a la 116 i en Marc a la 182. Finalment varem aconseguir el primer lloc per equips (objectiu de la cursa) que ens permet anar al Campionat d'Espanya per equips que es disputara el proper 17 d'octubre a València.


Aprofitant el pont de l'1 de maig, el divendres varem sortir a fer una volta amb bici pels voltants de Guernika i el diumenge varem visitar San Juan de Gaztelugatxe, una petita ermita situada al bell mig del Cantàbric.

2 comentaris:

Fam de Pedal / Calldetenes ha dit...

Felicitats!!!!
Ja us he vist la foto al 9nou

www.famdepedal.com

Biel ha dit...

Moltes felicitats Diedre's, que us vagi molt bé per les espanyes!