C/. Massamsó, 25 08180-MOIÀ tel. 938209284 http://www.diedre.cat/ cmdguilleries@gmail.com

dimecres, 22 d’abril del 2009

Cursa de Sanaüja





Aquest diumenge dia 19 va tenir lloc la primera cursa del Circuit Català de Curses de Muntanya a Sanaüja (Alta Segarra), organitzada conjuntament amb el C.E. Segarra i el C.E. Guissonenc, va comptar amb uns 250 corredors que 15 del quals eren de l'Ass. esp. Diedre.


El recorregut de 24km. i 1200m. de desnivell+ es el mes trenca cames que e fet mai, constantment pujant, baixant, rius, rocs, etc. no hi ha lloc on puguis agafar un ritme i aguantar-lo mes de 2'. Les vistes a l'Alta Segarra i al Pirineu, fantàstiques! i el recorregut molt i molt ben trobat, felicitats a l'organització per la feinada q de ben segur han tingut per fer aquest recorregut.


Pel que fa a la cursa, cal destacar el bon paper de tots els corredors de Diedre, aconseguint la primera posició per equips i el 2on. 3er. i 4t. lloc d'en Jessed Hernàndez, Xavier Valldeoriola i Marc Caros, nomes superats per el guanyador de la cursa Omar Oughzif (Marroc) dominant la cursa de principi a fi, seguit molt de prop per en Jessed que quan va decidir anar per la victorià es va perdre 2 o 3 minuts en agafar un corriol equivocat i haver de tornar enrere fins a tornar a trobar el bon camí. Destacar la 10ª posició de Pere Aurell fent una cursa còmoda ja que era un terreny que no s'adapta gaire a les seves qualitats.

Pel que fa a les noies, la Dolors Serral va acabar la cursa a la 8ª posició (3h10') molt ben acompanyada a nomes 8' de la tercera classificada, la cursa la va guanyar la Sílvia Leal amb un temps de 2h51'. Pel que fa a l'Anna Jurado i la Carol Blanco, varen entrar a la posició 15 i 16 amb un temps de 3h54'.

2 comentaris:

Malfieten ha dit...

Si que era trencacames si... i molt guapo el recorregut.
Molt bona cursa, la recomanoa tothom.
Salut !

xevi edo ha dit...

rius, rocs...quins rius, quins rocs??? una curseta de res, ets un exagerat...jejjeje...amb raó els diuen saltarocs als de sanüja, la mare que els va fer!!!! Ara, el recorregut era per disfrutar-lo a tope, quina canya, i el bany al km 19 em va sentar de meravella i vaig arribar bastant còmode a meta ( en part també gràcies als kilos de nous que em vaig fotre pel camí)per repetir-la!!!! Enhorabona als dièdrics que van fer podi.

Siau!

Xevi