C/. Massamsó, 25 08180-MOIÀ tel. 938209284 http://www.diedre.cat/ cmdguilleries@gmail.com

dijous, 9 de juliol de 2009

JESSED, IMPARABLE!!!


d'Espres d'un començament de temporada no gaire bo, en Jessed Hernandez a posat la directa... els últims tres caps de setmana a guanyat dues de les tres curses que a corregut i a l'altre a fet segon.

Tot va començar el passat 21 de juny al Km Vertical Amboto, on va acabar en segona posició just per davant de l'Agusti Roc, el dimarts mateix marxava directament cap a Atenes per córrer el dia 28 de juny la Olympus Marathon, que amb els seus 44km. i gairabe 3000m. de desnivell, la converteixen en una de les maratons mes dures que es celebren a Europa, igual que va fer el 2008, va guanyar la cursa amb autoritat per davant de l'atleta local Nikolaos Kalofyris que va entrar a mes de 11' de Jessed i el Nepali Dawa Sherpa que va entrar a la tercera posició.

La traca final va esclatar aquest diumenge passat dia 5 al Sentiero 4 de Luglio (Coneguda per LA MARATÓ DEL CEL) a la regió Italiana de Lombardia, on va guanyar la cursa davant de corredors llustres com Fulvio Dapit, Andrew Symonds o Fabio Bonfati...


Felicitats i que no pari la festa!!!