C/. Massamsó, 25 08180-MOIÀ tel. 938209284 http://www.diedre.cat/ cmdguilleries@gmail.com

dimecres, 13 d’agost del 2008

1ª Cursa del Fau


El diumenge dia 10 es va celebrar a Maçanet de Cabrenys (Demasiado Limpio de Cabritos) la premera edició de la Cursa del Fau organitzada per Els Sanglanassos. Amb poc mes de 100 participants a les 8:30 del mati es va donar la sortida a un recorregut de 23km. i 1000m. de desnivell molt ben pensat per l'epoca en que estem, ja que el 90% del mateix passava per boscos frondosos que et protegien del sol i la forta calor que feia. La cursa va ser dominada de principi a fi per Just Sociats i Toti Bes guanyant la cursa amb mes de 10' d'aventatge sobre en David Gómez que va acabar tercer.
Pel que fa als corredors de Diedre (Sergi Cebrian, Jordi Monteagudo i Marc Erra) cal destacar el 8e lloc d'en Sergi Cebrian (2:05:10) que va fer una cursa molt regular i anant en tot moment al grup capdavanter de la cursa, en Marc tot i patir una caiguda a 5km de l'arribada patint una petita fissura al dit gros del peu esquerra va acabar a la 18ª posició (2:23:45) i en Jordi tot i acabar la cursa amb un temps de 3h va aconseguir entrar en una sorprenent 17ª posició (suposem per un error de l'organització).
Des de l'Ass. Esp. Diedre volem felicitar als Sanglanassos per la bona organització de la cursa i els animem a continuar en properes edicions i que sobretot no faltin les fantàstiques "banderilles" de fruita (Meló, Presec i Síndria) que ens varen donar a l'arribada...