dimarts, 5 d’agost del 2008

Course du Canigou

Èxit dels corredors de l'Ass. Esp. Diedre a la Cursa del Canigó celebrada aquest cap de setmana a Vernet les Bains.

El Diumenge a les 7 del mati es donava el tret de sortida a la 27ª edició de la Cursa del Canigó on entre els mes de 780 atletes n'hi havia tres de l'Ass. Esp. Diedre (Jessed Hernàndez, Albert Lapeira i l'Anna Comet) que varen tenir un paper molt destacat a la cursa obtenint molt bons resultats. En Jessed tal i com va fer l'any passat, va guanyar la cursa amb un temps de 3h02'11'' rebaixant amb 2' el seu temps i anterior record de la cursa i l'Albert va acabar amb una meritòria 33ª posició amb un temps de 3h57'47'' baixant de la mítica barrera de les 4h. Per la seva banda l'Anna Comet amb un temps de 4h10'11'' va ser 2ª per darrera la Vigatana Laia Andreu, fent una cursa de menys a mes i controlant en tot moment la tercera classificada que va entrar a mes de 7' de l'Anna. La cursa sortia del poble de Vernet les Bains i pujava direcció al Coll de Jou, Marialles, Arago i Pic du Canigou (Qm 17.4, aIt 2 784 m). Baixant per Cortalets, Refugi de Balatg, Col de Juell i arribant un altre cop a Vernet les Bains, en total 33Qm. i 2.134m. de desnivell positiu.

Ara nomes falta esperar el dia 23 d'agost que tindrà lloc la Challenge dels 3000 a la Pica d'Estats on esperem una bona participació dels atletes de Diedre i com no, repetir els èxits aconseguits a la Cursa del Canigó.