C/. Massamsó, 25 08180-MOIÀ tel. 938209284 http://www.diedre.cat/ cmdguilleries@gmail.com

dilluns, 23 de març del 2009

Cursa de muntanya de Canyelles

FOTOS DE LA CURSA
Disputada la 1era edició de la Cursa de Muntanya de Canyelles , amb victoria per Xevi Guinovart i Maria Montanyans .

.- Aquest passat diumenge s’ha disputat a Canyelles la Cursa de Muntanya del pic de l’Àliga . La proba , de 15km de distància i 700m de desnivell positiu seguia i recorregut molt variat i atractiu , tot passant pel Pic de l’Àliga , la Vall de Sant Joan , Casa Alta i el Coll de les Deus , abans de retornar a la plaça del poble de Canyelles .
A les 10’00h en punt s’ha donat el tret de sortida als gairebé 180 atletes inscrits .
En noies ràpidament s’ha destacat la sitgetana Maria Montanyans i a anat encapçalant la proba fins al final sense donar opció a les seves rivals . Montanyans a guanyat la proba amb un temps de 1’28h , mentre que en segona posició entrava Pilar Guallar .

En l’apartat masculí les coses han estat molt diferents , amb un nombrós grup de corredors que de bon inici han anat imprimint un fort ritme ; entre ells es trobaven Javi Sánchez ( UEC ANOIA ) , Joaquim del Rio i Jordi Massana( AE TALAIA ) , Andreu Vila ( CE SANT BOI ) , Gerard Gil ( ESPORTIU PENEDES ) ó Xevi Guinovart ( Ass.Esp.DIEDRE ) , entre altres .
Al cim del Pic de l’Àliga ha passat en primera posició en Javi Sánchez , seguit a pocs segons de Guinovart , Gil i Vila . Ja en el tram més sinuós de la Vall de Sant Joan Guinovart i Sánchez van aprofitar la seva experiència i millor tècnica en el descens per obrir forat amb els seus perseguidors ; a partir d’aquest moment es va viure un aferrisat duel entre els dos corredors i amics vilanovins . Va ser ja en el tram final de cursa , un cop passat el Coll de les Deus que l’atleta de Diedre , algo més fresc de cames , va marxar sol amb uns metres de distància sobre Sánchez , que poc a poc va anar cedint algo de terreny per assegurar-se la segona posició . Així les coses , Xevi Guinovart va creuar primer la línea d’arribada situada a la plaça del poble , amb un crono de 1’08h , un minut menys de Javi Sánchez que finalment va ser segon amb un còmode avantatge sobre el tercer classificat , el corredor de Sant Boi Andreu Vila .
Per equips el club guanyador va ser Atletesvng.com , gràcies en bona mesura pel gran nombre de participants desplaçats a la proba .
La matinal atlètica va acabar al migdia amb l’entrega de trofeus als primers classificats, el merescut entrepà i el sorteig de material esportiu .