dilluns, 2 de març del 2009

Marató Salvatge de les Guilleries

Aquest diumenge es va disputar la Marató i Mitja Marató de St. Hilari Sacalm. En la categoria de noies-marató, l'Anna Jurado va acabar a la tercera posició amb un temps de 6h20' fent una cursa de menys a mes. En Manel Amor i en Marc Caros, varen dominar la cursa des del primer quilometre fins l'ultim sense que en cap moment perilles la primera i segona posició final, en total varen fer un temps de 4h12' rebaixant mes de 20' el temps de l'any anterior. Pel que fa a la Mitja Marató i varen participar l'Edu Solà que va acabar quart i en Marc Cortina que tindrem d'esperar a parlar amb ell per saber temps i classificació.

l'Organització va regalar un pernil al primer class. de la Marató, Marc Caros, que molt amablement s'ha compromès a oferir-nos una degustació gratuïta a tots els socis de l'entitat... jejejejeje

Les FOTOS, si n'aconseguim mes ja les penjarem...