C/. Massamsó, 25 08180-MOIÀ tel. 938209284 http://www.diedre.cat/ cmdguilleries@gmail.com

dimecres, 11 de març del 2009

CURSA VIA FORA


FOTOS





Diumenge 8 de Març, comença la Lliga Catalana de Curses de Muntanya a Olost... A les 8:30 de mati amb un ambient fred però assoleiat es dona la sortida a la primera cursa de muntanya del Via Fora, amb total 186 corredors disposats a fer un recorregut molt variat i ràpid. A la cursa i varem participar uns 50 corredors de Diedre obtenint uns bons resultats, amb homes en Marc Caros va arribar segon just darrera de l'Albert Ferrer (U.E. Anoia) amb un temps de 1:04:32, una molt bona posició tenint en compte que la setmana passada va guanyar la Marató salvatge de les Guilleries, la tercera posició va ser per l'Albert Comelles (Mountain Runners). Cal destacar el 6e. lloc de Xavier Valldeoriola 1:05:27 i el 14e. de l'Edo Solà 1:09:55.


En la categoria de dones, la cursa va ser guanyada per l'Anna Macià (C.E. Torello) 1:27:29 que va dominar amb autoritat amb mes de 2' d'avantatge sobre la segona class. Anna Guiteras, el podi el va completar la Jenifer Garcia i destacar la 9ª posició de l'Anna Jurado i la 11ª de la Carol Blanco.


Aquesta setmana penjarem els resultats definitius a la web http://www.lligamuntanya.cat/ amb totes les fotos de la cursa (Class. provisional)

2 comentaris:

xevi edo ha dit...

Os pedrer!!!!!!!! les vaig passar més putes que caín en els corriols aquells plens d'herbes que no es veien ni les pedres ni els forats...per la resta vaig disfrutar-la mooooooolt. L'any que ve sant-tornem-hi, sens dubte!. Hi ha una foto meva a quatre grapes a la pujada després de la resclosa que sembla que busqui cargols...és que ja anava a mig gas...

Siau!

Xevi

Diedre ha dit...

Va home va, no et keixix que quan vares acabar encara feies bona cara... viam si convides a cargols, jejejejejeje
Salut